Wc ontstoppen Hilversum

Een blokkade in uw wc kan zo hardnekkig zijn, dat u er zelf niets meer aan kunt doen. Het kan gaan om een ophoping van etensresten of vetresten. Misschien zit er wel een voorwerp diep in uw wc geklemd? Wat de oorzaak ook is: uw riool ontstoppen kan snel en veilig als u onze riooldeskundige uit Hilversum belt.

Uw wc ontstoppen: hoe doet uw vakman dat?

Een wc ontstopping is op verschillende manieren mogelijk, afhankelijk van de aard en de ernst van de blokkade. De vakman kiest eerst het gereedschap uit:

 1. Hardnekkige resten, zoals kalkaanslag, kunnen met een elektrische verenmachine worden verwijderd.
 2. Zeer hardnekkige vuilresten worden meestal verwijderd met een hogedrukapparaat.
 3. Proppen wc-papier of schoonmaakdoekjes kunnen soms beter worden verwijderd met een gewone ontstoppingsveer.
Het komt ook voor dat onze expert ernstigere problemen tegenkomt. Hierbij kunt u denken aan een leidingbreuk, wortelgroei of verzakte leidingen. De expert kan dit nagaan door een inspectie uit te voeren. Dit kan op drie manieren, al dan niet gecombineerd:

 1. Met een rioolcamera
 2. Met een rookgenerator
 3. Door visuele inspectie
Is er inderdaad sprake van een ernstig rioolprobleem? Dan zal onze expert een plan van aanpak voor u schrijven. Hierin staat precies omschreven wat hij voor u kan doen om het defect in uw riolering op te lossen. Hij geeft dan ook de bijbehorende kosten op, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Het is dan aan u om te bepalen of deze werkzaamheden mogen plaatsvinden. Het is ook goed mogelijk dat u daar nieuwe afspraken voor moet inplannen.

Kosten wc ontstoppen Hilversum

De kosten voor een wc ontstopping kunnen per opdracht verschillen. Een wc kan namelijk binnen een uur ontstopt worden, mits er niets ernstigers aan de hand is. Bij een totale verstopping bijvoorbeeld, waarbij er meerdere sanitaire voorzieningen niet werken, kunnen er meer werkzaamheden aan bod komen. Of er is sprake van een leidingbreuk…

U kunt onze expert alvast bellen voor een prijsopgave. U weet al waardoor uw wc geblokkeerd is geraakt? Geef dat dan zeker door. De expert kan dan inschatten hoeveel tijd het ontstoppen in beslag gaat nemen. Eenmaal ter plekke zal hij de prijs definitief kunnen bepalen aan de hand van de volgende punten:

 • De ernst van de blokkade
 • De locatie van de blokkade (hoe diep zit deze in uw wc?)
 • Het gebruik van het gereedschap: wat is het meest geschikt?
 • Het aantal uren die nodig zijn voor de klus
 • Het wel/niet moeten uitvoeren van (eventuele) reparaties
 • Het wel/niet uitvoeren van een inspectie (als een defect wordt vermoed)

Wc ontstopping voor woning of bedrijf? Wij pakken alles aan!

Alle woningen en bedrijven in Hilversum kunnen rekenen op een snelle interventie van onze gedreven rioolvakman. U belt voor een afspraak en hij staat binnen 24 uur op de stoep. Uw wc ontstoppen kan ook in het weekend en op feestdagen: er staat namelijk altijd een professional paraat!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!