Riool ontstoppen Hilversum

Een rioolontstopping in Hilversum doen wij graag voor u!

Vindt u het riool ontstoppen lastig? Onze rioolspecialist in Hilversum levert vakkundig werk voor een eerlijke prijs. U toetst ons nummer in en u komt direct in contact met hem. Wat u kunt verwachten? Dat hangt af van de ernst van de rioolverstopping. Eenmaal ter plekke zal onze deskundige direct aan de slag gaan.

Riolering geblokkeerd? Riool ontstoppen!

In een riool kunnen allerlei resten belanden die er niet in thuishoren. Misschien spoelt u per ongeluk iets door of u weet niet dat bepaalde resten niet in het riool mogen. In het volgende overzicht ziet u welke resten of voorwerpen voor hardnekkige blokkades in uw riolering kunnen zorgen.

 • haren
 • olie en vet
 • etensresten
 • zeepresten
 • verfresten
 • roest
 • bouwafval
 • kalkaanslag
 • kattenbakgrind
 • mobieltjes
 • portemonnees
 • speelgoed (van kinderen of dieren)
 • en nog veel meer…
Chemische resten kunnen uw riolering niet alleen verstoppen, maar ook beschadigen. Verfresten of medicijnen bevatten chemicaliën die de leidingen kunnen aantasten en de waterzuivering kunnen verstoren. Hetzelfde geldt voor chemische ontstoppingsmiddelen: deze kunnen gaten in leidingen branden of de leidingen doen smelten. Gebruik deze middelen dan ook liever niet als u een sanitaire voorziening moet ontstoppen.

Hoe vindt professionele rioolontstopping in Hilversum en omgeving plaats?

Onze riooldeskundige helpt u binnen 24 uur na uw telefoontje. Hij neemt zowel elektrisch gereedschap als handgereedschap mee. Uiteraard zijn die bedoeld voor het ontstoppen van uw riolering, maar ook voor het uitvoeren van eventuele reparaties. Eenmaal bij u gaat hij als volgt te werk.

 1. De vakman kiest het juiste gereedschap. Met wat kan hij de blokkade het beste verwijderen?
 2. De vakman ontstopt de geblokkeerde voorziening met een verenmachine, hogedrukslang of gewone ontstoppingsveer.
 3. Zit de blokkade te diep? Dan zal de vakman deze proberen op te sporen met een rioolcamera.
 4. Komt de vakman meer problemen tegen in uw riolering? Zoals een gebroken leiding of verzakkingen? Dan zal hij u een nieuw plan voorstellen. Mogelijk moet u voor de benodigde werkzaamheden nieuwe afspraken maken.
 5. Als de blokkade is verwijderd, geeft de vakman u nog wat tips.
 6. Als u nog vragen heeft na de ingreep, mag u de vakman altijd bellen.

Kosten riool ontstoppen Hilversum

De vakmannen van Ontstoppingsdienst Hilversum ontstoppen dagelijks rioleringen in Hilversum. De meeste verstoppingen worden binnen een uur na aankomst van de specialist opgelost. In andere gevallen stuiten onze vakmannen ook op een defect in de riolering. De werkzaamheden duren dan langer en de kosten zijn ook hoger. Voor een definitieve prijsopgave moet de vakman dan ook het volgende weten:

 1. Hoe hardnekkig is de blokkade?
 2. Hoe diep zit de blokkade?
 3. Wat is de staat van het riool? Zijn er ook reparaties nodig?
 4. Welk gereedschap moet gebruikt worden om de blokkade te verwijderen?
 5. Hoeveel uren moeten voor de opdracht gerekend worden?

Meer dan uw riolering ontstoppen in Hilversum en omgeving

Als u in Hilversum woont of werkt, kunt u rekenen op de hulp van een lokale vakman. U toetst ons nummer in en u kunt direct een afspraak maken. Onze vakmannen lossen niet alleen verstoppingen op: ze kunnen alle nodige reparaties uitvoeren en u adviseren over de werking van uw riolering.

Riool ontstoppen Hilversum?

Wij staan 24/7 voor u klaar!