Afvoer ontstoppen Hilversum

Zelf een afvoer ontstoppen: daar ziet u als een berg tegenop. Het ontstoppen met een plopper of met soda en heet water kan namelijk uren in beslag nemen, zeker als de blokkade heel diep zit of als er sprake is van een massieve vetklomp. Houd uw hoofd koel en bel onze rioolvakman in Hilversum. Hij helpt u binnen een dag van het ongemak af!

Deskundige afvoer ontstopping door onze expert

Onze rioolvakman ontstopt niet alleen afvoeren in de keuken of badkamer: ook dakgoten en regenpijpen worden op professionele wijze van vuil ontdaan. Een chemische ontstopper gebruiken? Dat komt niet in hem op! Zijn ontstoppingsmethodes zijn zowel milieuvriendelijk als efficiënt.

1. Afvoer ontstoppen met verenmachine
Op een elektrische verenmachine kan een freeskop worden geplaatst. Deze kan allerlei afmetingen hebben, afhankelijk van de diameter van uw leidingen. Dankzij de kop kan de vakman het vuil uit de leiding frezen. Hierna zet hij de kraan even open, waarna het vuil met het water wegspoelt.

2. Afvoer ontstoppen met hogedrukslang
De hogedrukslang is voorzien van een spuitkop die qua afmeting goed in de leidingen past. De vakman leidt de slang in de afvoer. Via de spuitkop worden de leidingen met waterdruk gereinigd. Het vuil lost op door de kracht van het water en spoelt direct weg.

3. Afvoer ontstoppen met ontstoppingsveer
Niet al het gereedschap is mechanisch van aard. Soms is een traditionele ontstoppingsveer voldoende om de blokkade uit uw afvoer te verwijderen. Enige voorzichtigheid is wel geboden, want bij een verkeerde beweging kan de veer uw leidingen of sanitair beschadigen. Gelukkig heeft onze vakman al jaren ervaring met dit gereedschap!

Hoe ontstaan blokkades in uw riolering?

U heeft last van één of meerdere niet-werkende afvoeren. U loopt achter met de vaat, koken is een uitdaging en u kunt zich misschien ook niet douchen of baden. Onze expert zal er alles aan doen om de oorzaak op te sporen en de blokkade op te lossen. Helaas zijn er veel oorzaken mogelijk:

  • Door dagelijks gebruik van uw afvoeren kunnen de leidingen langzaam dichtslibben.
  • In de hoofdleiding zit een blokkade, waardoor meerdere afvoeren geen water meer doorlaten.
  • Er kan sprake zijn van een kapotte leiding.
  • Zijn uw leidingen van gres? Dit soort leidingen zijn gevoeliger voor wortelgroei dan leidingen van pvc. De wortels houden de doorstroming van resten tegen.
  • Door inkrimping van de grond kan uw riool zijn verzakt, met verschoven leidingen als gevolg. De resten blijven dan tussen de leidingen steken.
  • Misschien zijn er in het verleden fouten gemaakt bij de constructie van uw riool?

Kosten afvoer ontstoppen Hilversum

Benieuwd naar de prijs van een afvoer ontstopping? Bel ons gerust als u een prijsopgave wilt ontvangen. Gaat u akkoord, dan plannen wij direct een afspraak met u in. U wordt binnen 24 uur geholpen, ook in het weekend en op feestdagen. Blijkt later dat er meer werkzaamheden nodig zijn dan gepland? Dan brengt onze vakman u op tijd op de hoogte.

Snel optreden bij een afvoer ontstopping

Soms zit er spoed achter een afvoer ontstopping. Uw toilet overstroomt bijna of u heeft naast de verstopping ook last van lekkages of rioolstank. Onze vakman in Hilversum staat al klaar. Met zijn deskundigheid en de juiste middelen kan ontstopping en reiniging snel worden gerealiseerd!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!